Nenad Hervatin napušta Hrvatsku: Silom financijske situacije...

Foto: Facebook

BIVŠI TV voditelj Nenad Hervatin na Facebooku je objavio da napušta Hrvatsku.

"Dragi prijatelji, silom financijskih i ekonomskih situacija napuštam zemlju. Dobio sam ponudu koju bi bilo teško odbiti u ovim teškim vremenima. Kako bih to uspio moram na tri mjeseca udomiti svoja dva anđela, psa koja me nikad nisu napustila i uvijek su bili uz mene. Mislim da je najpametnije staviti ih u hotel za pse na Premanturskoj ulici. Dok ne pronađem stan i budem u mogućnosti dovesti ih tamo gdje idem. Moram i sakupiti novac za hranu za prva tri tjedna do prve isplate plaće i pronalazak smještaja u kojem bi i oni bili prihvatljivi. Molim vas ako imate neku ideju kako to učiniti na što bezbolniji način, bio bih vam jako zahvalan", napisao je Nenad u statusu.

"Čim se otvore zračni koridori idem u Nizozemsku saditi tulipane", otkrio je u komentarima. Zbog selidbe je odlučio prodati i automobil.

Hervatin je početkom godine izgubio oca za kojeg se dugo brinuo. 

U kolovozu prošle godine Nenad je otkrio da mu otac teško boluje i da mu je potrebna njega 24 sata na dan te je sve bliske osobe zamolio za financijsku pomoć. 

"Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene). Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Nije me sram što sam ostavio klijente i svaka dva sata mijenjao mami pelene do smrti, nije me sram što ga neću staviti u dom, jer kad je mene trebalo spašavati, ja nisam završio u DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU nego u njegovom domu", napisao je tad između ostalog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.