Nema krize: Torbice Victorie Beckham vrijede 12 milijuna kuna

VICTORIA BECKHAM je svoj modni status stekla pojavljujući se na različitim događajima u ekstravagantnim kreacijama i neobičnim cipelama koje koštaju i do nekoliko tisuća funti. No, modni stručnjaci su ipak odlučili pozabaviti kolekcijom njezinih Birkin torba i ustvrdili su da ih ima čak stotinu. Kako svaka torba košta otprilike 4.200 funti ispada da njezina kolekcija u prosjeku vrijedi oko milijun i pol funti.

Što je žena bez torbice?

Izgleda da supruga nogometaša Davida Beckhama ne osjeća posljedice globalne recesije jer si u vrijeme krize može priušiti najluksuznije stvari o kojima obični ljudi mogu samo sanjati. Pa tako nosi i Birkin torbice koje spadaju u kategoriju najluksuznijih. Roza ili crna od krokodilske kože vrijede otprilike 42 tisuće, a za jedan od rijetkih modela "Silver Himalayan" s dijamantima treba izdvojiti oko 80 tisuća funti.

Osim Victorije, Birkin torbice nose i Julia Roberts, Hillary Duff, Kelly Brook, Katie Holmes i mnoge druge zvijezde. Popularnu Birkinicu prije 25 godina dizajnirala je francuska modna kuća Hermes, a ime je dobila po glumici Jane Birkin.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.