Ne znate gdje ćete na Valentinovo? Donosimo deset originalnih ideja za super provod

Foto:YouTube/Facebook

VALENTINOVO je pred vratima, a ako još uvijek ne znate gdje odvesti svoju bolju polovicu, donosimo vam nekoliko prijedloga.

1. Studio smijeha

U Studiju smijeha sutra vas očekuje tematski stand up show „Sextra Large“. Za cijenu od samo 40 kuna nasmijat će vas Tin Sedlar, Tihomir Paravina , Jelena Mandarić, Marko Dejanović i voditeljica Marina Orsag. Komičari najavljuju priče o "seksu, pornografiji i ostalim pripadajućim stvarima", a izvođači će biti "biti odjeveni tj. razodjeveni sukladno temi", piše na njihovoj službenoj web stranici.

 

2. Koncert Massima

Massimo će za Valentinovo nastupati u Laubi s početkom u 20 sati. Vjerujemo da će za sve parove ovo biti pravi ugođaj za dan zaljubljenih.

  3. Valentinovo uz Petra Grašu

Petar Grašo će za Valentinovo održati koncert u Operi, klubu u centru grada Ulaznice se kreću po cijeni od 60-80 kn.

4. Dan zaljubljenih u zoološkom vrtu

Povodom Valentinova, zoološki vrt u Zagrebu organizira „Ljubavnu turu“ u kojoj će vodiči govoriti o ljubavi između životinja.

5. Planetarij

Proslava Valentinova u planetariju je izvrsno mjesto za prave romantičare. Ugođaj će učiniti još čarobnijim nastup violinista i predavanje Ante Radonića s početkom u 18 sati. Vjerujemo da će poljubac ispod zvjezdanog neba rasplamsati vaše strasti.

6. Valentinovo uz Frajle

Još jedan koncert koji će se održati na Valentinovo bit će u Johann Francku, a nastupat će ženska grupa Frajle.

7. Tura uz Secret Zagreb

Secret Zagreb tim održat će turu pod nazivom "Mračne romanse u Zagrebu" kojom će vam predstaviti neke od najtragičnijih zagrebačkih ljubavnih priča.

8. S.R.C.E. na pločniku

S početkom u 21 sat, S.R.C.E. obećava izvesti do sad neizvedene duete i pop uspješnice. Nastup će se održati u prostorima udruge House of Flamingo u Međimurskoj ulici. Upad je besplatan.

9. Kedžo u Tvornici
Kedžo će održati svoj prvi veliki solo koncert na Valentinovo. Nastupit će u Tvornici, a cijena ulaznice kreće se od 75kn.

10. Kino/restoran/vidikovac/fukodrom...

Ako vam baš ništa od navedenog nije zapelo za oko, uvijek se možete inspirirati našim super vodičem za Valentinovo koji nudi neke malo drugačije prijedloge. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.