Nakon prekida s Harryjem Stylesom, Olivia Wilde snimljena u zagrljaju s bivšim dečkom

Foto: Profimedia/EPA

IZGLEDA da su Olivia Wilde i Jason Sudeikis zakopali ratne sjekire. Redateljica i glumac ovog vikenda snimljeni su u Los Angelesu, a sudeći po fotografijama, u dobrim su odnosima. 

Olivia i Jason razgovarali su na parkiralištu, a na kraju razgovora su se zagrlili. 

Buran prekid

Inače, Jason i Olivia razišli su se nakon što su sedam godina bili zaručeni. Njihov prekid bio je obilježen incidentima, pa je tako Oliviji tijekom govora na CinemaConu u Las Vegasu uručena tajanstvena omotnica s oznakom "osobno i povjerljivo". Ispostavilo se da je riječ o pravnim dokumentima koje joj je poslao Jason, a odnosili su se na skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

Donedavno je Olivia bila u vezi sa Stylesom

Nakon njihovog prekida, Olivia je bila s glazbenikom Harryjem Stylesom. Zajedno su radili na filmu Don't Worry Darling. Medijski napisi sugerirali su i da je započela vezu s Harryjem dok je još bila u vezi s Jasonom.

Međutim, u studenom prošle godine objavljeno je da su Harry i Olivia prekinuli nakon dvije godine veze. "On je još uvijek na turneji i sada ide u inozemstvo. Ona je pak usredotočena na svoju djecu i svoj posao u LA-u. To je bila vrlo prijateljska odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji", rekao je tada izvor za People. Prijatelj para dodao je da "trenutno imaju različite životne prioritete".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.