Nakon brisanja objava s njom, još jedna promjena na profilu Severinine svekrve

Foto: Instagram

NAKON što je obrisala neke objave sa Severinom, Olja Kojić napravila je još jednu promjenu na Instagramu.

Majka Igora Kojića odlučila je zaključati Instagram pa tako odsad njene objave mogu vidjeti samo oni koji je prate.

Dragan Kojić Keba još uvijek ima otvoren Instagram profil, a danas je, nakon vijesti o međusobnom otpraćivanju Igora i Severine, objavio poruku kolegama glazbenicima.

"Poštovane kolege autori... Nemojte glasanjem postati saučesnici u ovom nezakonitom takozvanom 'elektronskom glasanju' koji UO i služba upravo danas sprovode jer pred zakonom će svi koji budu učestvovali u ovoj skandaloznoj predstavi biti saučesnici kao članovi najvišeg tijela SOKOJ-a jer vaš glas daje legitimitet ovom prekršaju! P.S. Autor sam preko 200 pjesama (što teksta, što melodije) i desetljećima trpim neravnopravnu raspodjelu tantijema. A tek priča za 2019. je posebna... I to svi vrlo dobro znate!", poručio je tek Keba.

Inače, s profila Olje i Kebe nestale su neke objave sa Severinom, a Olja je izbrisala i snimku iz ožujka na kojoj se vidjela Severina kako čisti njihovu obiteljsku kuću.

"Snajka u doba korone", napisala je tad Olja ispod snimke. Na videu se vidio i Igor kako leži na kauču i gleda televiziju. Čuo se i Keba, koji je dobacio: "Tko je rekao da snajka nije vrijedna?" Te snimke na Instagramu sad više nema.

Dragan Kojić Keba obrisao je čak i snimku iz studenog prošle godine kojom je pružio podršku Severini u borbi za skrbništvo. "Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dijete. I taj 'rat' šteti najviše djetetu jer dijete (ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar. Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama. Dat će Bog, bit će to sve okej", napisao je tad uz snimku na kojoj je rekao da podržava svoju snahu kao majku. Ta snimka više ne postoji na njegovom profilu.

Podsjećamo, Severina i Igor prestali su se međusobno pratiti na Instagramu. Dosad su oboje pratili samo jedno drugo, a sad više ne prate nikoga.

Igor se još jučer oglasio u vezi navodne svađe između njega i Severine, no tu je objavu ubrzo obrisao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.