Najpoželjniji srpski playboy: Cecin novi dečko ili suprug Adriane Lime?

ONO ŠTO su u Hrvatskoj Ivan Todorić, Slaven Bilić ili pak Joško Kerum, na koje padaju brojne manekenke i sponzoruše, to su u susjednoj Srbiji Vladimir Cvetković, Peđa Stojaković ili Janko Tipsarević. Top listu najpoželjnijih Srba objavio je Press na temelju njihova pojavljivanja na žutim stranicama i vezama sa ženama iz javnog života.

Cecin sadašnji dečko bivši je ljubavnik Aleksandre Meljničenko, supruge ruskog tajkuna Andreja

Jedan od poželjnijih je maneken Vladimir Cvetković, koji posljednjih tjedana puni sve srpske medije svojom navodnom vezom s Arkanovom udovicom, Svetlanom Ražnatović Cecom. Prije folk pjevačice s kojom ga veže popriličan broj lovačkih priča, Vladimir je bio u vezi s brojnim srpskim manekenkama i pjevačicama od kojih se najviše ističe Aleksandra Meljničenko, sadašnja supruga ruskog milijardera Andreja koju smo imali prilike pratiti na putovanju po Jadranu u 119 metara dugoj jahti imena "A".

Oženjeni košarkaš Peđa Stojaković bio je u vezi s Cecom?

Iako je već oženjen, srpske tabloide nerijetko puni i Marko Jarić. Prije braka sa supermodelom Adrianom Limom, zgodnog košarkaša povezivali su i s našom manekenkom Ninom Morić, ali i glumicom i Playboyevom zečicom - Genom Lee Nolin. Još jedan vrlo poželjan košarkaš zasigurno je Peđa Stojaković, ali je i on, baš kao Jarić, u sretnom braku, također s manekenkom, Grkinjom Alekom Kamilom.

Pretpostavljalo se da je igrač Sacramento Kingsa također bio u vezi sa Cecom što se i potvrdilo nakon što ga je Ceca posjetila u njegovoj loži na all-star vikendu NBA lige. Mnogo poznatih Srpkinja promijenio je i nogometaš Zvezde Nikola Lazetić, barem ako je suditi prema količini medijskih stupaca koje je ispunio svojim ljubavnim vezama.

Aleksandar Šapić dobio je nadimak "srpski Kazanova"

Kad je riječ o tenisačima, ljubitelj žena je svakako Janko Tipsarević dok su vaterpolistu Aleksandra Šapića nazvali srpskim Kazanovom. Razvedeni Šapić na svojoj listi ljubavnica ima brojna imena poznata srpskoj javnosti. Mlađahni Filip Živojinović, posinak Lepe Brene, proteklih je mjeseci punio i naše tabloide i to zbog druženja s pjevačicom Majom Šuput. Zauzeti Filip u vezi je sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, dok je, kako tvrdi, s Majom veže samo prijateljstvo.

Kako i u Hrvatskoj, na Balkanu i u svijetu, tako su i ovu listu zauzeli prvenstveno bogati muškarci koji iza sebe imaju cijeli niz poznatih ljubavnica što je pravi mamac za sponzoruše, wannabe manekenke te sve ostale žene željne medijske pažnje i slave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.