Najnagrađivanija kozmetika u ovomjesečnom BeautyBoxu!

Foto: Press

Tim BeautyBoxa ne posustaje ni u novoj godini. Za prvu ovogodišnju kutijicu sreće osigurali su samo vrhunske proizvode. Osim što će se u siječanjskoj BeautyBoxici naći najnovija hijaluronska krema na tržištu, stiže i proizvod brenda čija je kozmetika najnagrađivanija.

Osiguraj si najkvalitetnije beauty proizvode po najpovoljnijoj cijeni!

U siječanjskom BeautyBoxu stiže FULL SIZE proizvod najsuvremenijeg, uglednog i inovativnog brenda NIKEL. Vlastita farmaceutska receptura i 100 % prirodni sastojci tajna su uspjeha i kvalitete proizvoda koje Nikel lansira. Tim BeautyBoxa vodi računa o kvaliteti beauty proizvoda, a Nikelovi su bez štetnih dodataka, podvrgnuti stalnim kontrolama.

Čak 37 zlatnih medalja stiglo je u ruke Nikelu za inovativnu prirodnu kozmetiku. O, da! I ti želiš njegovati lice nagrađivanom kozmetikom. BeautyBox ti to omogućuje uz ogromnu uštedu!

Klikni na www.beautybox.hr i ugrabi svoju kutijicu sreće.

Osim što je vrijednost proizvoda u kutijici sreće čak četiri puta veća od plaćene cijene, UŠTEDI i na dostavi. Cijena dostave za prvu kutijicu iznosi 25 kuna, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet. Uz ovakvu kupovinu ostaje ti dovoljno i za novi friz i za kavu.

Jesmo li ti rekli da u kutijici sreće stiže čak OSAM proizvoda, od čega pet FULL SIZE?! Ne čekaj predugo jer je ostalo još jako malo dostupnih kutijica. Ugrabi svoju sreću!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.