Najljepši poklon za Valentinovo: Depeche Mode u Zagrebu 14. veljače

NAKON što je na žalost mnogih otkazan koncert Depeche Modea koji se trebao održati 21. svibnja u zagrebačkoj Areni, popularna grupa je napokon zakazala novi termin. Naime, popularna grupa će svoj koncert održati na Dan zaljubljenih, 14. veljače 2010. godine. Sve ulaznice koje su obožavatelji kupili su važače, a ukoliko nekome ne odgovara novi termin koncerta iste te karte može vratiti do 31. kolovoza.

Neki se odgođeni koncerti neće održati

Još jedna dobra je vijest je ta da će sve vraćene ulaznice biti ponovno puštene u prodaju 1. rujna. Podsjetimo, nakon što se razbolio frontman grupe Dave Gahan otkazano je niz koncerata među kojima je bio i zagrebački koncert. Dok su neki čekali za novi termin drugi su nažalost trajno odgođeni ili se neće održati.

Osim početne dijagnoze gastroenteritisa, pjevaču Daveu je otkriven i maligni tumor na mjehuru koji je uspješno operiran. Prema liječnikovim uputama, pjevač je trebao mirovati do početka lipnja kako bi se u potpunosti oporavio, stoga je i koncert u Leipzigu biti prvi nakon Daveova oporavka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.