Na svim eventima Lepu Brenu dočekuju raširenih ruku

IAKO neki smatraju kako koncert Lepe Brene u zagrebačkoj Areni, koji je najavljen za 13. lipnja, nije poželjan, Brena je itekako dobrodošla na otvaranju restorana i prodavaonice u Novom Vinodolskom.

Ljeto, je moglo bi se reći, već tu, pa se događanja, a s njima i jet-set, polagano sele na obalu. Tako je u sklopu luksuznog turističkog naselja u Novom Vinodolskom otvoren novi restoran, a na otvaranju su prisustvovali bivši tenisač Boba Živojinović, bivši košarkaš Stojko Vranković, poduzetnik Ante Todorić, Lepa Brena i brojni drugi sportaši i poslovnjaci.

Uz luksuzne stvari uvijek idu poznate osobe

I luksuzna prodavaonica  odjeće i accessoirea je također otvorila svoja vrata u, čini se, hit destinaciji ovoga ljeta, pa su skupocjeni dizajnerski komadi od sada, osim Zagrepčanima, dostupni ne samo stanovnicima, nego i svim turistima koji posjete Novi Vinodolski.

Kako uz luksuzne stvari uvijek idu i poznate osobe, tako su na otvaranju bili Dragan Jurilj i Sunčica Lalić, Tomo Šokota i Igor Bišćan sa suprugama, Todorići, Lepa Brena, Jelena Veljača, Saša Joka i Nina Badrić.

I.M.L.
Foto: Zeljko Sop / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.