Na rođendanu Paris Hilton potukli se bivši i sadašnji dečko bogate nasljednice

DOUG REINHARDT potukao se s Brandonom Davisom, prijateljem Paris Hilton i to na rođendanskoj zabavi razmažene bogatašice, piše New York Post.

Rođendan bogate nasljednice pretvorio se u pravi kaos. Paris se usred njujorškog kluba "Tea Room", u kojem je slavila svoj 29. rođendan, počela svađati s dečkom. Nakon što se izderala na njega i rekla mu što ga ide, ljutita je Paris izjurila iz kluba. Dougu nje dugo trebalo da se posvađa ponovo, a ovoga puta s prijateljem i bivšim ljubavnikom slavljenice, Brandonom Davisom. Uzrok svađe je navodno bila Dougova ljubomora i negodovanje zbog toga što se Parisin bivši na zabavi pojavio nepozvan.

"Doug i Paris su se ponašali kao zaljubljena djeca, a nakon par minuta svađali su se kao najgori neprijatelji", rekao je neimenovani izvor. "Doug nije bio sretan zbog pozornosti koju su izazvali, a Paris se derala na njega i izjurila van", dodao je. Ipak, Paris se vratila u kub i pomirila s dragim te se dokraja večeri opet nisu mogli odvojiti jedno od drugog, dok su jadnog Brandona zaštitari izbacili iz kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.