Mrle pozvao svećenika Iku Mandurića na seansu "šupkoluk joge"

Foto: Press

NAKON nekoliko mjeseci propitkivanja od strane fanova, basist grupe Let 3 Damir Martinović Mrle napokon se oglasio po pitanju nestanka Facebook profila Leta 3 sa stranica najpopularnije društvene mreže. 

Profil Let 3, koji je brojao preko dvadeset i pet tisuća fanova, nestao je nakon Mrletove čestitke za Uskrs, u kojoj je s mladim lukom u stražnjici čestitao Hrvatima Uskrs.

Vidjevši nanesenu nepravdu i poistovjetivši se sa svećenikom čiji je napad na izjavu predsjednice Grabar-Kitarović da prakticira jogu rezultirao nestankom Mandurićeve Facebook stranice, Mrle je snimio osebujan video za ove teške trenutke kroz koje je Mrle nedavno i sam prošao. 

"Dragi don padre Ikea, vrijeme je da se ujedinimo i stanemo na kraj ovom hibridnom ratu te predlažem da se zajedničkim snagama borimo protiv ovakvih pojava u našem društvu - pozivam Vas da zajedno odradimo jednu seansu šupkoluk joge te usmjerimo svoju duševnu energiju ka razotkrivanju neprijatelja koji nam gasi Facebook profile", poručio je Mrle. 

Let 3 nedavno je otvorio i novu Facebook stranicu, a Mrle ovim putem apelira na sve fanove da istu zaprate i podijele bespućima interneta "unatoč i usprkos cenzuri" jer - zajedno smo jači! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.