Monika Kiš: Najljepši dekolte Srbije!

"OSIM posla modela, pobjednica natjecanja osvojit će i putovanje za dvije osobe u Grčku, kao i snimanje profesionalnog booka i vaučer za shopping u vrijednosti od 500 eura", ovako glasi "oglas" koji je objavio srpski časopis Alo kojim poziva sve djevojke da se odvaže prijaviti na natjecanje za najljepši dekolte Srbije, te će tako pobjednice natjecanja izaći bogatije za gore navedeno.

U čast prirodnim sisama

Nemalen broj prijava i fotografija stigao je na adresu redakcije koja je imala težak zadatak odabrati najbolje među najboljim poprsjem. Ponosna je pobjednica 19-godišnja Monika Kiš. Vlasnica "najlepšeg srpskog dekoltea" tvrdi kako se na natjecanje prijavila bez cilja(?) te da joj je bilo bitno samo da se zabavi sa djevojkama. "Stvarno nisam mislila da ću pobijediti. Jedino sam imala želju da radim kao model i to mi se na kraju i ostvarilo", pohvalila je Monika.

U današnje vrijeme u moru silikona teško je pronaći one prave, a pogotovo kada su naši istočni susjedi u pitanju. Kod njih su silikoni postali neizostavan dio imidža svake cure koja iole drži do sebe ma koliko god to tužno zvučalo. U čast prirodnim sisama je i organizirano ovo natjecanje koji je, na sreću, dokazalo da u Srbiji još uvijek ima prirodnih dekoltea "za prste polizat".

S.C.
Foto: Alo!, MySpace, Facebook, CKM

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.