Moglo bi vas iznenaditi kako je Candyman proveo Valentinovo

Foto: Instagram

AUSTRALSKI tajkun Travers Beynon, poznatiji kao Candyman, postao je zvijezda na Instagramu zbog razularenih tuluma koje organizira u svojoj vili, stoga bi vas moglo iznenaditi kako je proveo Valentinovo.

Playboy iz Australije, koji živi sa ženom Taeshom i dvije stalne djevojke, Nishom i Krystal, na Valentinovo je svaku od njih prvo pozdravio poljupcem. Zatim im je napravio doručak u kojem su zajedno uživali, da bi ih potom odveo u šoping, i to u Versace.

Nakon što je potrošio pravo malo bogatstvo na bitne dame u svom životu, Travers ih je izveo i na večeru, prije nego su se vratili u Candy Shop Mansion kako bi zaključili večer u krevetu.

Travers ima i dvoje djece s kojima povremeno objavi fotografije i snimke na privatnom profilu na Instagramu. Mnogi tako misle kako je Candyman privatno podosta drugačija osoba od internet persone koja ga je proslavila kao i njegov profil Candy Shop Mansion na Instagramu koji prati gotovo 900 tisuća ljudi, skoro četiri puta više nego njegov privatni profil.

"Spavaća soba ima tri king size kreveta, zapravo, imam još jednu spavaću sobu u kući koja je samo za mene pa, ako mi ikad postane previše, pobjegnem tamo", objasnio je kako živi s tri žene.

"Biti s djevojkama koje su emocionalno i romantično uključene može biti izazovno, no čim više to radite, tim ste bolji u tome", dodao je.

A vi ste mislili da imate dovoljno problema s održavanjem jednog partnera (ili partnerice) sretnim :).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.