ELFS-i skinuli Alekseja Puninskog: Je li vam više seksi u gaćama ili boksericama?



NAKON što je hrvatskoj modi doprinio svojim šarenim, neobičnim i nekonvencionalnim dizajnima, modni dvojac ELFS odlučio se baciti i na dizajniranje donjeg rublja. Print, kroj, materijal i dizajn samo su neke karakteristike koje donje rublje mora udovoljiti da bi bilo idealno, da bi se u njemu osjećali samouvjereno i ugodno, smatraju dizajneri. Stoga dvojac iz ELFS-a predstavlja liniju muškog donjeg rublja koja dolazi u dva bazična modela i dvije boje. Klasične slip ili bokserice, crne ili bijele no s uvijek snažnim pečatom individualnog ELFS stila i prepoznatljivim logotipom.

"Kreiranje muškog donjeg rublja uistinu je bio zabavan i izazovan proces. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, kako funkcionalno tako i estetski. Već smo i prije imali dodira s kreiranjem donjeg rublja, ali ovo je bio ozbiljniji pristup i uistinu smo zadovoljni finalnim rezultatima i kampanjom", izjavio je modni dvojac.

Rublje koje je kreirano za muškarce zasigurno će probuditi i pažnju ljepšeg spola jer su u underwear kampanji "skinuli" hrvatskog plivačkog reprezentativaca Alekseja Puninskog.

"Ponosan sam na kampanju s dizajnerskim dvojcem ELFS. Primivši njihov poziv za suradnju nisam oklijevao ni minute, jer u njima vidim najbolje predstavnike hrvatskog modnog dizajna i privatno vrlo često nosim njihove kreacije", izjavio je Aleksej Puninski povodom svog modnog debija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.