Mnoštvo stranaca komentira nastup iz Voicea: "Ovo mora biti pobjednik"

Screenshot: HRT

MARTIN je u subotu ponovno rasturio u Voiceu i ušao u finale. Ako pitate ekipu s YouTubea. on je već zvijezda.

Njegov subotnji nastup već u ponedjeljak je bio na vrhu trendinga u Hrvatskoj. Martin je u subotu otpjevao Unchained Melody i ušao u finale, a njegov je nastup odmah postao hit. Na YouTubeu je od subote skupio 271 tisuću pregleda, a nastup je lajkalo više od sedam tisuća ljudi.

Iz komentara se da zaključiti da Martin Kosovec već ima mnogobrojne fanove.

"Predivan je. Skroman, ponizan, stara duša, jednom u 100 godina se ovakav glas rađa", pišu.

"Konačno je valjda došlo vrijeme za povratak kvaliteti, povratak vremenima kad su pome ( rajčice ) imale miris, a glazba je imala smisla...ima još nade za ovaj svijet", dodaju gledatelji.

Stranci na kanalu Voicea

Brojni strani fanovi Voicea i pjesme Unchained Melody poslušali su Martina s oduševljenjem.

"Je li Hrvatska uopće svjesna što ima? Ima takav glas da, kada zatvorite oči i zanemarite kako izgleda i njegovu mladost, zvuči još bolje i puno, puno starije. To je krajnji dokaz da ima Glas. Ostali kandidati su odlični i sve, ali treba im previše truda, dok ovaj mladić može samo izaći na pozornicu, otvoriti usta, otpjevati pjesmu i to je to", pišu stranci.

"Ovo je pobjednik, pozdrav iz SAD-a", dodaju.

"Rođena je velika zvijezda. Ovaj dječak mora biti pobjednik. Vole te ljudi diljem svijeta. Mi smo uz tebe, Martine. Puno ljubavi Martinu i Hrvatskoj iz Vijetnama", stoji u jednom komentaru.

Gledatelje oduševio posljednji dio nastupa

Ekipa na YouTubeu pohvalila je i HRT koji je posljednji dio Martinovog nastupa prikazao u crno-bijeloj tehnici.

"Onaj koji se sjetio zadnji dio prikazati u crno-bijeloj tehnici od srca hvala neponovljivi doživljaj", "Ali ovaj crno - bijeli kraj! Kako je lijepo čuti ove stare pjesme, pravu glazbu...kad usporedim s ovim danas na radiju...", pišu.

Martin je, kao što je netko u komentarima i rekao, sam sebe pobijedio u trendingu u Hrvatskoj. Prošli tjedan bio je prvi s pjesmom Tvoja zemlja, a već u nedjelju je preskočio vlastiti nastup i zasjeo na vrh sa snimkom novog nastupa. Martin je trenutno prvi i treći u hrvatskom trendingu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.