Mladi gej par imao glamurozno vjenčanje na Jadranu, objavili video sa svadbe

Screenshot: YouTube

MICHAEL i Vlado, mladi gej par, nedavno se vjenčao na Opatijskoj rivijeri, a trenutke iz svog zajedničkog života dijele na YouTubeu. Među snimkama nalazi se i ona na kojoj Michael i Vlado zajedno pjevaju pjesmu Perfect Eda Sheerana, koju su jedno drugome posvetili na svom vjenčanju.

"Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias", rekao je ovaj par u videu. 

"Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih", dodaju. Michael je za vjenčanje odjenuo bijelo odijelo, dok je Vlado bio u crnom.

Velika zlatna dvorana jednog opatijskog hotela bila je mjesto koje je ovaj par odabrao za svadbenu proslavu, a samo vjenčanje bilo je održano na terasi povijesnog hotela Kvarner. Na svadbi je bila i Muna Hiluf, Michaelova sestra i finalistica showa American Idol. 

Muna je paru pjevala pjesmu Never Enough iz filma The Greatest Showman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.