Mislite da dobro ciljate? Postoji velika šansa da ste zube oprali svojim urinom

Screenshot: YouTube

MUŠKARCI, ako mislite da dobro ciljate kada mokrite u stojećem položaju i da gađate isključivo u školjku te tako ne ostavljate bakterije iz urina po cijeloj kupaonici, imamo lošu vijest za vas. Testovi s UV svjetlom pokazali su da kapljice mogu obuhvatiti prostor i do metra udaljen od zahoda.

Ako vam to nije dovoljno odbojno, na ispitivanju koje je proveo QS Supplies, jedan od četiri ispitanika rekao je da je držao četkicu za zube u krugu od jednog metra od svog zahoda, što znači da postoji velika šansa da je nehotice oprao zube mokraćom, prenosi LadBible.

Prilikom mokrenja iz stojećeg položaja stvaraju se tisuće kapljica mokraće koje mogu letjeti u zrak i sletjeti u okolno područje. Njih se uglavnom ne može vidjeti golim okom pa su ispitivači simulirali mokrenje s nogu fluorescentnom tekućinom kako bi pod UV svjetlom mogli vidjeti do kud su sve dospjele kapljice "mokraće".

Testovi su pokazali i da 31 posto muškaraca cilja stražnji dio WC školjke misleći da će to uzrokovati manje špricanja i tragova izvan nje. Na njihovu žalost (i svih onih koji moraju dijeliti WC s njima), to zapravo stvara više štete od bilo koje druge tehnike ciljanja.

Koje je onda najbolje mjesto za ciljanje? Znanstvenici tvrde da bi za najmanje tragova urina oko WC školjke muškarci trebali ciljati uz rub školjke, točno ispred vode kako bi mokraća odmah padala u nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.