Mirjana Hrga nabacila kilograme: Debela sam zbog muža!

NA SINOĆNJEM  gala događaju povodom premijere filma "Vjerujem u anđele" nisu baš sve oči bile uprte samo u Dikana i Dolores; poneki su se izbuljili i u Mirjanu Hrgu i njezine novonabačene kilograme, te se zapitali: odakle sad to?! Odgovor smo potražili kod gospođe Šarić, koja nas je već u prvoj sekundi razgovora, bez imalo ustezanja, obavijestila da je na dijeti!

"Na dijeti sam. Muku mučim s prehranom i ništa ne razumijem. Proučavam knjige, glikemijske indekse, pravila zdrave prehrane, i moram priznati, već mi se pomalo muti u glavi od svega toga", ispričala nam je Hrga. A kako je do toga došlo? "Za sve je kriv moj suprug. Čekam ga kasno navečer s večerom, onda mu se pridružim, a kilogrami samo dolaze", smije se.

"Udebljala sam se sad, kad sam se počela zdravo hraniti"



"Dok sam radila na terenu jela sam salame i četvrt kruha, i sami znate, nikad ništa ne stignete, i tada nisam imala nikakvih problema s linijom. Sad, kad sam krenula uvesti u život pravilnu prehranu, udebljala sam se", objasnila je u razgovoru za Index bivše zaštitno lice Nove TV.

O majčinstvu ne želi govoriti

A Hrgu, izgleda, brak samo mazi. Iako, kada smo joj postavili to pitanje, odgovor koji nam je dala bio je prilično diplomatski. "Sretna sam u braku, idila još uvijek traje. Međutim, da bi potpuno sagledali situaciju, i vi i ja, to isto pitanje morati ćete mi postaviti za desetak godina", kaže. A djeca? "O tome ne bih govorila, to mi je previše privatno. Šta bude, bit će", zaključuje Hrga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.