Mijo Lešina: Moja pjesma na Dori posvećena je ljubavi prema Bogu

MIJO LEŠINA jedan je od nekoliko talentiranih pjevača koje je iznjedrila emisija Showtime. Iako je već tada oduševio hrvatsku publiku svojim glasom, mladi pjevač i dalje se mukotrpno pokušava probiti na našu glazbenu scenu. Nastup na ovogodišnjoj Dori talentiranom bi Imoćaninu trebao otvoriti neka vrata.

"Gledao sam svoju babu kako se iskreno i pokorno moli i dobio osjećaj da bi se mi trebali više posvetiti vjeri"

Mijo nestrpljivo očekuje odlazak u Opatiju gdje će otpjevati pjesmu "Tajna ljubavi" koju je sam napisao. "Čekam da krenemo u Opatiju i napravimo generalne probe. Zadovoljan sam pjesmom kojom ću nastupiti jer sam ju ja napisao", rekao nam je perspektivni pjevač. "Pjesma je posvećena ljubavi prema Bogu. Ona se može shvatiti svakako, ali njome sam želio iskazati privrženost Bogu", objašnjava Mijo. Kaže kako vjera zauzima važni mjesto u njegovom životu, ali nije fanatik. "Ja sam katolik i vjernik. Gledao sam svoju babu kako se iskreno i pokorno moli i dobio sam osjećaj da bi se mi svi trebali više posvetiti svojoj vjeri", rekao je mladi pjevač kojem je vjera prvenstveno oslonac u životu.

Smršavio više od 40 kilograma zahvaljujući strogoj disciplini

S obzirom da je u dugogodišnjoj vezi sa svojom djevojkom, Zagrepčankom Anitom koja također povremeno pjeva, zanimalo nas je hoće li vezu uskoro ozakoniti. "Samo ću reći da imam 23 godine. Mlad sam, a ona je još mlađa", rekao nam je simpatični Mijo. Njegova djevojka bila mu je velika potpora tijekom boravka u Njemačkoj, gdje je nastupao u njihovom glazbenom showu. Tada se mladi Imoćanin pojavio na audiciji s čak 40 kilograma manje. Zahvaljujući strogoj disciplini, vitku liniju uspijeva i dalje održavati. "Važna je kvalitetna prehrana, disciplina i sport, bilo kakav sport. Ja trčim, vozim bicikl, dižem utege, idem u teretanu... Treba se barem dva, tri puta tjedno baviti nekakvom tjelovježbom osobito ako se osoba inače ne kreće puno", savjetuje pjevač.

"Dosta vremena prođe kada uopće shvatiš kako funkcionira ovaj biznis, ja se borim i grizem"

Na sudjelovanje u raznim emisijama za otkrivanje mladih talenata odlučio se prvenstveno jer su one "dobra odskočna daska". "Tamo upoznajem razne ljude koji mi mogu pomoći u karijeri. Na početku showa dobiješ publicitet, ali ako poslije toga ne radiš, brzo padneš u zaborav. Treba se dalje sam probijati. Dosta vremena prođe kada uopće shvatiš kako funkcionira ovaj biznis. Ja se borim, grizem", kaže pjevač i ističe kako još uvijek nije zadovoljan svojom karijerom. "Tko je uopće zadovoljan. Nikad nismo zadovoljni i zato idemo dalje i radimo", ističe Mijo.

"Franka bi mogla osvojiti Doru, jer je mlada, lijepa i super pjeva"

S kolegama iz "Showtimea", Frankom Batelić i Filipom Dizdarom, održava kontakte i veseli se što će ih vidjeti na Dori. "Baš smo bili neki dan zajedno na piću. Imat ćemo super ekipu u Opatiji", rekao nam je Lešina koji kao glavnu favoritkinju na Dori ističe upravo lijepu Franku Batelić. "Navijam za Franku. Mislim da bi ona mogla osvojiti Doru i da bi nas dobro predstavljala u Oslu. Mlada je, lijepa i super pjeva. Sve je kod nje na mjestu", pun je hvale za kolegicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.