Michelle McGee: S Jessejem Jamesom sam spavala iz dosade

BIVŠA ljubavnica Jesseja Jamesa, model Michelle McGee, otkrila je kako je pravi razlog upuštanja u aferu sa suprugom Sandre Bullock bila "najobičnija dosada".

"Iako sam htjela vezu, nisam bila zaljubljena"

"Naš je odnos počeo zbog seksa. I to iz čiste dosade. Nisam imala pametnijeg posla, a iako sam željela da preraste u pravu vezu, to se nije moglo dogoditi jer nisam bila zaljubljena", izjavila je Michelle o svom 11-mjesečnom odnosu s bajkerom. Gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna, Michelle je otkrila i kako je s Jessejem vodila ljubav tri do četiri puta u jednoj večeri, dva puta tjedno te da nikada nije bila u kalifornijskom domu u kojem je živio s oskarovkom Sandrom Bullock.

Sandra Bullock okuplja odvjetnike i želi što prije okončati brak s Jessejem Jamesom

A dok Michelle puni novinske stupce, internetske portale i iskorištava svaku minutu slave proizašlu iz nezavidne situacije u kojoj se našla, prevarena Sandra Bullock radi sve kako bi okončala brak s Jessejem Jamesom. Zahtjev za razvod braka predala je u ožujku, a u svoj je odvjetnički tim pozvala i Josepha Kibrea, odvjetnika koji je ranije zastupao Clinta Eastwooda, te odvjetnika Edwarda Howella s kojim je već surađivala.




Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.