Michelle McGee: Ne bih se petljala s Jessejem Jamesom da sam znala za usvojeno dijete

BIVŠA ljubavnica Jesseja Jamesa, Michelle McGee neprestano pokušava skinuti sa sebe etiketu "razaračice braka" i opravdati svoje postupke u vezi sa suprugom Sandre Bullock, a u tome ima svesrdnu pomoć svog oca. Tako je tetovirana starleta nedavno izjavila da joj njen ljubavnik nikad nije spomenuo usvajanje sina sa Sandrom Bullock, što je informacija koja je tek neki dan procurila u javnost, a oskarovka ju je dotad držala u strogoj tajnosti.

"Jedna je stvar varati suprugu, ali učiniti to dok usvajaš dijete je vrlo, vrlo nisko"

Michelle Bombshell tvrdi da se nikad ne bi upustila u preljub s Jessejem da je znala da par već mjesecima pokušava usvojiti dijete. "Upravo sam se čuo s Michelle i kaže da nije znala ništa o tome da Sandra ili Jesse planiraju usvojiti bebu", rekao je Michellin otac, Denny McGee. "Da je znala za to da Jesse pokušava posvojiti dijete, nikad se ne bi upustila u vezu s njim. To je sigurno. Jedna je stvar varati suprugu, ali učiniti to dok usvajaš dijete je vrlo, vrlo nisko. To samo pokazuje kakav si tip osobe", smatra Denny.

Sandra šokirala

Sandra Bullock šokirala je nedavnim intervjuom za časopis People na čijoj se naslovnici pojavila s malenim dječakom u rukama. Otkrila je da ona i Jesse već godinama pokušavaju usvojiti dijete i prije nekoliko mjeseci ta im se želja ispunila. Dobili su bebu iz New Orleansa i nazvali ga Louis. Svog su sina željeli držati u tajnosti dok ne prođe dodjela Oscara, ali nakon toga su otkrivene Jessejeve nevjere pa se Sandra neko vrijeme skrivala od medija. U prvom intervjuu nakon skandala otkrila je da se zaista razvodi od supruga te da će usvojiti Louisa kao samohrana majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.