Michelle Bombshell: Prestanite blatiti ljubavnice, krivite muževe koji varaju!

NAKON što je u javnost plasirala informaciju da je deset mjeseci spavala sa suprugom Sandre Bullock, Michelle Bombshell McGee sada se pak požalila medijima da joj je dosta blaćenja njezina imena. Naime, kako smatra tetovirana manekenka, vrijeme je da se mediji okome na supruge koje varaju svoje žene, a ne na njihove ljubavnice.

"Zašto se ti muškarci uopće ne spominju u medijima dok se njihove ljubavnice proglašavaju kurvama?"

"Zašto se ti muškarci uopće ne spominju u medijima dok se njihove ljubavnice proglašavaju kurvama? Odgovoran je onaj tko je prevario i tako uništio brak", smatra Bombshell koja tvrdi da nije znala da je njezin ljubavnik, Jesse James, u braku s oskarovkom jer joj je on navodno rekao da su se razišli.

Ovaj potez ljubavnice brojnih zvijezda izazvao je potpuno suprotnu reakciju nego što je ona očekivala, pa su se sada pojedini mediji još više okomili na manekenku. Naime, oni tvrde da je gotovo nemoguće da nije znala kako su Sandra i Jesse još uvijek zajedno s obzirom na to da ih je, baš poput ostatka svijeta, mogla vidjeti na dodjeli Oscara gdje su razmjenjivali zaljubljene poglede i sočne poljupce. Ipak, "nevina" Bombshell svejedno se vratila u krevet oženjenom muškarcu i tako, prema mišljenju mnogih, ispala nemoralna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.