Mia Oremović ni mjesec dana nakon smrti nije pokopana jer se spore oko njene urne!

IAKO je legendarna glumica Mia Oremović preminula još prije mjesec dana, još uvijek nije pokopana. Razlog tome je, kako prenosi Glorija, činjenica da se njena skrbnica i navodno daljnja rođakinja Ankica Jaki te Stela Maček, kći Mijine prijateljice s kojom je glumica prije osam godina sklopila ugovor o doživotnom uzdržavanju, spore oko toga koja će urnu položiti u grob. Dok se spor ne razjasni, urna se nalazi na čuvanju u zagrebačkom krematoriju.

Stela Maček, koja ju je prema ugovoru o doživotnom uzdržavanju dužna pokopati, glumičinu urnu želi položiti u grobnicu Hrvatskog društva dramskih umjetnika na zagrebačkom Mirogoju. Upravo je Mia Oremović u pismenoj izjavi iz 2002. godine navela kako nakon kremiranja želi biti pokopana ondje umjesto u obiteljskoj grobnici u Požegi.

Ankica Jaki, koju je glumici kao skrbnicu prije tri mjeseca dodijelio zagrebački Centar za socijalnu skrb, urnu Mije Oremović želi položiti u svoju obiteljsku grobnicu u Križevcima. Tvrdi kako joj je glumica kazala da želi ondje biti pokopana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.