Meteorologa tijekom programa uživo prekinule kćeri, snimka je hit na internetu

Screenshot: YouTube

PANDEMIJA koronavirusa prisilila je ljude širom svijeta da posao, ako je to moguće, rade od kuće. Televizijski voditelji umjesto iz studija emisije vode iz svojih dnevnih boravaka, u koje su postavljene scenografije. Međutim, rad u takvim uvjetima dovodi i do neočekivanih situacija,

Upravo se takva situacija dogodila meteorologu Lonnieju Quinnu, čiju su prognozu uživo za WCBS New York prekinule njegove kćerkice Savy i Lily.

Nakon što je program krenuo uživo, Lonnie je objasnio gledateljima da je njegova supruga zauzeta na Zoom sastanku zbog posla i da su Lily i Savy željele pozdraviti gledatelje. Djevojčice su uskočile u kadar.

Veselo su pozdravile, a Lonnie je primio Savy u naručje i pokazao odjevnu kombinaciju, koju je ona sama odabrala, kako je pojasnio.

"Ovu ružičastu suknjicu i džemper je sama odabrala. Hajde, cure, sjednite ondje i pustite tatu da radi svoj posao. I molim vas, nemojte plakati", kazao je voditelj i nastavio s vremenskom prognozom. 

Snimak je ubrzo postao viralan i reakcije gledatelja su bile pozitivne.

"Svi smo u istoj situaciji. Ako vas je ovaj video nasmijao, nitko sretniji od mene", napisao je Lonnie na svom Twitteru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.