Megan Fox: Prije ću umrijeti od gladi nego si skuhati nešto!

HOLIVUDSKA ljepotica Megan Fox snimila je još jedan editorijal i to za Allure magazin. Za razliku od nekih prethodnih, na kojima odjeća koju ima na sebi - više otkriva nego pokriva, Megan je na fotografijama za Allure bila poprilično pristojno odjevena. Također, Megan je progovorila o svojem kulinarskom (ne)umijeću, javnim WC-ima i plastičnim operacijama.

"Radije bih umrla od gladi prije nego bih si skuhala nešto. Mislim da bih cijeli tjedan mogla preživjeti bez hrane", tvrdi Megan koja nekoliko puta dnevno jede po raznim restoranima. Kada su u pitanju javni toaleti, Megan priznaje da ih nikada ne posjećuje, baš kao ni one u restoranima jer smatra da su oni leglo bakterija.

Estetske operacije za lijepu Megan zasigurno nisu tabu tema, ali glumica priznaje da bi svakome prije pristanka na takvo nešto, sugerirala da se obrati psihologu. "Neka pokuša shvatiti od kuda želja za estetskim zahvatom. On će promijeniti osobu izvana, ali ne i iznutra. Ako nakon razgovora sa stručnom osobom i dalje želi otići pod nož onda neka to i napravi", smatra Megan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.