Mario Mlinarić ponudio Sonji Kovač put oko svijeta u rikši

GUINNESSOV rekorder Mario Mlinarić ne miruje niti trenutka te je pred sebe postavio novi izazov. No, ovog puta guranje automobila vlastitom snagom nije dolazilo u obzir, ali njegov Plan B se pokazao kao pun pogodak. Naime, svojoj prijateljici Sonji Kovač, pomalo tužnoj što su njezine avanture po Jadranskoj obali završile, predložio je PLAN B ponudivši joj put oko svijeta u rikši koju je posudio od prijatelja.

No, Mario i Sonja nisu željeli riskirati te su prije finalne odluke o odlasku na put oko svijeta svoj PLAN B odlučili testirati na zagrebačkim ulicama. Nagovoriti vrckastu Sonju na Marijev i više nego otkačen PLAN B i nije bio neki problem s obzirom na to da je Sonja sklona avanturama. Sonji se svidjela vožnja te je, pristavši na put oko svijeta, i sama smislila svoj PLAN B – prije putovanja Marijeva rikša odlično će joj poslužiti da obiđe zagrebačke trgovine u potrazi za stvarima potrebnim za putovanje oko svijeta.



A da PLAN B nije ostavio ravnodušnima niti slučajne prolaznike dokazali su njihovi oduševljeni i zavidni pogledi na ulicama grada. "Uistinu se nismo nadali ovakvoj zabavi već u ovoj testnoj fazi", iznenađeno su komentirali Sonja i Mario. "Naš PLAN B je bio vidjeti hoće li ova avantura biti izvediva ukoliko se stvarno odlučimo na tako velik izazov. Građani su nam dali potporu, a na nama je da odlučimo".

Kako bi približili PLAN B sugrađanima, Mario i Sonja su pokrenuli i posebnu PLAN B Facebook stranicu s mogućnošću prijava, ali i prijedloga za neke od narednih zabava. A možda upravo netko od njihovih fanova krene i na put oko svijeta s njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.