Mani: Pravog kazališta nema zato što se u Hrvatskoj nitko ne je*e

Screenshot: YouTube

ALEKSANDAR Stanković na Facebooku se prisjetio gostovanja Mani Gotovac u emisiji Nedjeljom u 2. Gotovac je kod Stankovića bila 2009. godine, a on je s javnošću podijelio svoje dojmove o intervjuu s njom. 

"Bila je plaha i imala je tremu. Prije emisije, naravno. U emisiji je trema nestala. I kao pisac i kao živ čovjek koji govori, Mani je znala s riječima. U svijetu u kojem je infantilnost dominantan mentalitet i u kojem se čini da je sve rečeno, u kojem se čini da kamo god zakoračimo dospijevamo na područje koje je već okupirano propagandom, reklamom ili nekom drugom bukom. E, pa upravo u takvom svijetu zgodno je bilo divaniti s Mani Gotovac", kaže Stanković.

"Ako ništa drugo, zgodno je bilo čuti da je za ovo društvo, sa svojih sedamdeset i nešto godina, ona već odavno zrela za groblje, ali da se ona ne da na groblje, upravo takvom društvu usprkos. Osim toga, zgodan je i njezin odgovor na pitanje što kao žena od teatra misli o kazalištu u Hrvatskoj.
'Dragi moji, u Hrvatskoj pravog kazališta nema! A pravog kazališta nema zato što se u Hrvatskoj nitko ne j..e'", napisao je Stanković na službenoj stranici svoje emisije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.