Madonna nastupa na američkom Super Bowlu 2012, pridružit će joj se i Cirque du Soleil



POP KRALJICA Madonna udružit će snage s najpoznatijom cirkuskom trupom na svijetu Cirque du Soleil i zabaviti Amerikance u poluvremenu njihova najvećeg sportskog događaja godine - Super Bowla. Američki mediji prenose definitivnu potvrdu ovog uzbudljivog nastupa u završnici doigravanja NFL lige američkog nogometa u veljači sljedeće godine.

U izjavi za medije stoji: "Sretni smo što možemo potvrditi Madonnin nastup u poluvremenu Super Bowla u Indianapolisu na stadionu Lucas Oil. Kraljica popa će udružiti snage s ekipom iz Cirque du Soleila da bi ovaj nastup učinila nezaboravnim". Vječna Maddie je trebala nastupiti u završnici Super Bowla još 2000. godine no morala je odustati zbog preklapanja datuma koncerata.

Madonna se ovim nastupom pridružuje klubu najvećih pjevačkih zvijezda koje su imale čast nastupiti na ovom događaju poput grupe Rolling Stones, Paula MCCartneyja, grupe U2, Britney Spears, Brucea Springsteena i mnogih drugih. Jedan od najzapamćenijih nastupa bio je onaj 2004. godine kad je Justin Timberlake, navodno nehotice, otrgnuo grudnjak Janet Jackson pa je Janet počastila svekoliko pučanstvo pogledom na svoje bujne atribute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.