Madonna malu Mercy James ravno s aerodroma odvela u kabala centar

KADA je otac Mercy Kambewa, djevojčice na koju se namjerila slavna Madonna, krenuo u borbu s pop kraljicom nad skrbništvom svojeg vlastitog mesa i krvi, krenuo je u dugu i mukotrpnu borbu s Madonninim novcem i vezama, borbu koju je sada nepovratno izgubio. Djevojčica Mercy sletjela je, nakon dvanaest sati dugog leta, iz Malavije u London, gdje ju je dočekala njezina nova majka, nova braća i sestre, ali i bivši suprug te nove majke, Guy Ritchie. I tako je Madonna dobila još jedno, toliko željeno dijete.

Odmah po slijetanju, Madonna je djevojčicu odvela na upoznavanje s njezinom novom "religijom", kabalom, a u kabala centru koji Madonna redovito i na svakodnevnoj bazi posjećuje nova, proširena obitelj zadržala se nešto više od sat vremena.

Život jedne djevojčice - mala cijena za Madonnine "usluge"

Vrhovni sud u Malaviju prošli tjedan poništio je odluku nižeg suda i dopustio Madonni da usvoji malenu Mercy James i odvede je iz naručja oca koji se za svoje dijete borio do zadnjeg trena. Opravdali su to čistim koristoljubljem - Madonna im je navodno ponudila kako će ogromne iznose uložiti u malavska sirotišta i sustav obrazovanja, pa "mala cijena" koju su morali platiti, život jedne djevojčice, ondašnjim državnim čelnicima nije bila visoka.

"Madonna je možda upotrijebila novac i moć, ali moja krv će Mercynim venama teći zauvijek", novinarima se obratio uplakani otac, James Kambewa, koji navodno, nije dobio ni priliku propisno se oprostiti od djevojčice.

Posvajanja praćena brojnim negativnim komentarima

Madonna je već posvojila dijete, sina Davida, također iz Malavija, te uz njega ima još jednog sina i kćer. Lourdes ima 12 godina, dok je Rocco navršio osam. Proces posvajanja malenog Davida su također pratili brojni negativni komentari - pisalo se kako je zvijezda iskoristila svoj status i ubrzala posvojenje, te kako potplaćuje socijalnog radnika kako bi dobila bolju ocjenu, što je bio jedan od uvjeta za posvajanje.

V.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.