Los Ninos de los Ojos Rojos: Prije koncerta "partijat" ćemo na Filozofskom

LOS NINOSI su sinoć započeli regionalnu turneju nastupom u banjolučkom klubu DFK.

Nije bilo pirotehnike kao na nastupu Rammsteina u Zagrebu, ali su se svi izvrsno zabavili jer je 11 članova benda publici pružilo fenomenalnu fuziju različitih žanrova i odličan koncert, a energija kojom zrače je nešto čime se rijetki mogu pohvaliti.

"Želimo da zajedno s nama uživate u životu kroz dobru glazbu i ples"


“Atmosfera je bila odlična i to nam je dalo vjetar u leđa za ostale gradove turneje. Siguran sam da ima još onih koji se znaju zabaviti, sveprisutna recesija jest problem, ali još je veći problem apatija i manjak volje za uživanjem u životu kroz dobru svirku, ples i glazbu općenito. Mi smo tu da vam pomognemo, zato se veselimo zagrebačkom koncertu u Močvari!“, rekao je nakon koncerta gitarist benda Jasmin Mešić, koji već 16 godina živi u Španjolskoj, a rodom je iz Tuzle.

Dečki će se u Zagrebu susresti sa studentima s katedre za španjolski jezik Filozofskog fakulteta


Osim što će svirati, dečki će se na dan zagrebačkog koncerta susresti sa studentima španjolskog jezika Filozofskog fakulteta i time pomoći razvoju interkulturalnog dijaloga mladih Španjolske i Hrvatske. Cilj druženja je izmjena mišljenja oko društvene situacije u Hrvatskoj i Španjolskoj, usporedba situacije u glazbi i, naravno, stvaranje pravog i iskrenog kulturnog dijaloga. Koncert Los Ninosa podržava i Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Hrvatskoj koja je kao trenutna predsjednica Europske unije odlučila podržati napore Los Ninosa da nastupe u ovoj regiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.