Ljubavi je kraj: Rastaju li se Kim Kardashian i Kanye West?

Foto: Instagram

NEDAVNA svađa Kanyea Westa i Wiza Khalife na Twitteru možda je zabavila one koji su je pratili, ali čini se da Kim Kardashian nije nimalo zadovoljna suprugovim temperamentom.

Kim je navodno bila toliko posramljena cijelom situacijom da je izbacila Kanyea iz kuće, prenosi Radar Online: "Rekla je da je nije nikad u životu bila toliko ponižena. Bila je toliko ljuta da nije puštala Kanyea u kuću. Promijenila je sve šifre i rekla osiguranju da ga ne puštaju kroz ulaz", tvrdi njihov izvor.

Podsjetimo, Kanye West i Wiz Khalifa imali su prepirku na Twitteru koju je pokrenuo Khalifin komentar na ime novog Kanyeova albuma. Nakon toga su u svađu uvučene i Kim, Khalifina i bivša Kanyeova djevojka Amber Rose, optuživalo se za plagiranje glazbe i spominjalo seksualne preferencije. Zbog svega toga, ali i Kanyeove nagle naravi, Kim razmišlja i o razvodu.

"Kim je toliko bijesna da razmišlja o razvodu... Kaže da ne može više izdržati. Ovi najnoviji događaji dokazali su joj koliko je Kanye destruktivan. Uvjerena je da ako ostane s njim, da će ju povući za sobom", prenosi Radar Online.

Ako dođe do razvoda, on ne bio bio prvi za Kim. Od 2000. do 2004. bila je udana za producenta Damona Thomasa, a za Krisa Humphriesa samo 72 dana u 2011. godini, što su mnogi smatrali dogovorenim brakom radi dizanja popularnosti reality showa Kardashianovih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.