Ljepotica Monica Bellucci čeka drugo dijete

PRELIJEPA Monica Bellucci objavila je da je trudna te da će početkom proljeća roditi svoje drugo dijete. Trudna je nekoliko mjeseci, a s glumcem Vincentom Casselom već ima petogodišnju kćer Devu. Lijepa glumica nedavno je u intervjuu za francuski Marie Clare govorila o majčinstvu i trudnoći te je izjavila tada kako joj je velika želja roditi još jedno dijete. Želja će joj se ostvariti uskoro, a glasnogovornik popularnog para, koji je u braku deset godina, kaže kako Monica i Vincent ne mogu biti sretniji nego što trenutno jesu.

Prelijepa Monica, koja ovih dana dovršava snimanje "The Whistleblowera" gdje glumi uz Rachel Weisz i Vanessu Redgrave, ali i susjeda nam Sergeja Trifunovića, san je mnogih muškaraca diljem svijeta, koje, bez iznimke, osvaja svojom putenošću, damskim izgledom i manirama. A osvojila je Monica i domaću glumicu koja polako napreduje prema reality karijeri Dolores Lambašu, koja je prelijepu Monicu ljetos pokušala iskoristiti za samopromociju u domovini, pri čemu se neviđeno osramotila.

Lambaša s Monicom stvorila teatar u svom stilu


Dolores i Monica su se nakratko srele i upoznale tijekom posljednjeg Cannesa, od čega je Lambaša stvorila pravu dramu tvrdeći da je slavnu ljepoticu doslovno oborila s nogu. Međutim, kako su u laži kratke noge, ni ove nisu dugo sakrivale istinu; Monici je u Veneciji prišla domaća novinarka, upitala je sjeća li se Lambaše i dobila negativan odgovor.

Ne voli anonimuse koji je iskorištavaju za samopromociju

Da sramota bude još veća, uskoro se oglasio i glumičin PR, koji je novinare zamolio da Bellucci ne ispituju o ovom događaju, o kojem na koncu ona sama ionako ne zna ništa, uz objašnjenje da "Monica ne voli kada je anonimne osobe iskorištavaju za samopromociju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.