Lisbeth Salander se vraća, ali ne kako ste je zamišljali

Foto: Facebook/Press

LISBETH SALANDER jedan je od najpopularnijih likova moderne literature, a u filmu "Djevojka s tetovažom zmaja" utjelovila ju je Rooney Mara, čijom su izvedbom mnogi bili oduševljeni.

Sve obožavatelje filma razveselit će vijest da je najavljen nastavak filma, ali čini se da će u novom ostvarenju mnogo toga biti drugačije od očekivanog.

Za početak, film "Djevojka u paukovoj mreži", čiji je izlazak najavljen za listopad 2018., neće biti sniman prema drugoj knjizi serijala Millenium, već prema četvrtoj. Nju je napisao David Lagercrantz, nakon smrti originalnog autora Stiega Larsona.

Isto tako, u ovom filmu neće nastupiti ni Rooney Mara ni Daniel Craig. Iako je Craig trebao glumiti u nastavcima, navodno je zatražio povišicu koju si film, sniman s mnogo manjim budžetom, jednostavno nije mogao priuštiti, prenosi The Independent.

Za režiju će biti zadužen Fede Alvarez, poznat po filmu "Don't Breathe", a snimanje bi trebalo započeti u rujnu ove godine. Redatelj je potvrdio da se trenutno nalazi u potrazi za glavnom glumicom. Kako će legendarna Lisbeth izgledati u novom filmu, preostaje nam da vidimo.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.