Lijepe pjevačice i voditeljice u Vodicama se potpuno opustile uz raspjevanog Igora Cukrova

ANJA ALAVANJA, Neda Parmać, Nika Antolos i brojne manekenke opustile su se na partyju dobrodošlice CMC festivala na kojem ih je zabavljao mladi pjevač Igor Cukrov. Raspjevani pobjednik prošlogodišnje "Dore" svojim je nastupom užario atmosferu te natjerao poznate, domaćine i organizatore na ples. "Bilo je naporno, ali izdržao sam", rekao nam je Igor nakon koncerta koji je trajao oko dva i pol sata. Iako je njegov nastup bio tek uvod u događanja oko CMC festivala u Vodicama, mladi se pjevač već sada osjeća kao da je danima tamo. "U Vodicama sam praktički kao kod kuće, otac mi je odavde i imamo kuću tu", rekao nam je Igor.

Ne želi pričati o vezi s beogradskom manekenkom

U subotu ga čeka nastup na festivalu, no mladi je Šibenčanin vrlo siguran u sebe, jer je publika vrlo dobro prihvatila njegovu pjesmu "Prolij vino po meni". "Mogu samo reći da je pjesma autobiografska. Onaj tko pročita stihove, shvatit će o čemu pričam", rekao nam je tajanstveni Igor Cukrov za kojeg se već neko vrijeme priča da je u vezi sa Srpkinjom koja je glumila u njegovom spotu. Simpatični nam je pjevač odbio komentirati nagađanja o svojoj navodnoj vezi iako je s beogradskom manekenkom, Katarinom Kržanović, viđen na ovogodišnjoj Dori.

"Ne žalim zbog raskida zaruka, sve bih isto napravila"

O svom privatnom životu otvoreno je govorila voditeljica Anja Alavanja priznavši nam da joj je vrlo lijepo u novoj vezi, ali ne žali zbog toga što je krajem prošle godine raskinula zaruke s dugogodišnjim dečkom Slavenom Stojićem. "Sve bih isto napravila, ne žalim ni zbog čega", rekla nam je odlučno lijepa voditeljica. "Bilo je to jedno vrlo lijepo iskustvo, ali vrlo sam sretna i u svojoj sadašnjoj vezi", otkriva nam Anja i zaključuje: "U svakoj sam novoj vezi sve sretnija". Gitarist pratećeg benda Massima Savića, Željko Romac s Anjom je već nekoliko mjeseci, a ona nam priznaje da je veza prilično ozbiljna. "Normalno je da za svaku vezu želiš da ide k nečemu višem, ali zasad ne planiramo ništa", kaže voditeljica.

Feminnemke došle bez Pamele

Grupa Feminnem u Vodice je došla bez Pamele Ramljak koja će se Nedi i Niki pridružiti u petak. Vrckave su pjevačice bile među prvima na vodičkoj plaži i kako kažu, oduševljene su morem. "Odlično je, zaista smo uživale. More je tako toplo, bile smo tu prošle godine u kolovozu, ali ne sjećam se da je bilo baš tako toplo", kaže nam Neda Parmać. Druga članica benda, Nika Antolos, složila se s njom i rekla kako će u subotu, na festivalu nastupiti neopterećene.

Naše predstavnice na Eurosongu, vratile su se iz Osla prije tri tjedna te sada neopterećeno pričaju o svom nastupu. "Nije nam žao što smo nastupile i iskusile sve to. Doživjele smo toliko toga i upoznale mnoge, zanimljive ljude tako da nam je užasno drago što imale priliku otići u Oslo", kaže nam Nika otkrivajući  da ih je loš plasman deprimirao, no to je stanje trajalo samo sat vremena nakon proglašenja finalista.

"Nakon toga smo odlučile kako je vrijeme da se posvetimo drugim projektima. Jako smo puno uložile u to i baš smo gurale taj Eurosong, no sad je vrijeme za nešto novo. Imat ćemo puno radnih dana ovog ljeta i radimo na novom albumu koji bi uskoro trebao izaći", najavila je Nika Antolos.

"Konačno nitko ne komentira muškarca u mojem spotu, nego kamp prikolicu"

Na party je došla i Žanamari Lalić koja će u subotu nastupiti na festivalu pjesmom "Ljubav". Iako pjeva o ljubavi, lijepa pjevačica nije željela komentirati glasine o vezi s glumcem Ivanom Hercegom. "Zaista ne želim o tome, jer me ovih dana doslovno zasipaju tim pitanjima", rekla nam je Žanamari koja je na party dobrodošlice došla ravno s nastupa. Pjevačica nema nikakvih očekivanja uoči nastupa u subotu, jer je vrlo zadovoljna načinom na koji je publika prihvatila njenu novu pjesmu, kao i spot. "Svi mi kažu da im se baš sviđa onaj spot s kamp kućicom. Konačno nitko ne komentira muškarca u spotu, nego kamp prikolicu", rekla nam je Žanamari uz smijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.