Lijepa manekenka progovorila o izgladnjivanju i šokirala obožavatelje

Foto: Instagram/Twitter

DRUŠTVENI profili Alexis Ren njezinim obožavateljima izgledaju kao da manekenka živi život iz snova. Alexis je postala poznata po mnogobrojnim putovanjima sa svojim bivšim dečkom Jayom Alvarezom, a još veću medijsku pozornost dobila je kad je napala bivšeg zbog malog penisa nakon što su prekinuli i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Posljednjim objavama na Twitteru Alexis je pokazala da se borila s ozbiljnim fizičkim i psihičkim problemima. Iako joj obožavatelji već dulje vrijeme prigovaraju zbog pretjerane mršavosti, manekenka je po prvi put komentirala svoje fizičko i psihičko stanje.

"Prošla sam kroz puno toga što se tiče zdravlja. Preopteretila sam se do točke pothranjenosti (kao što možete vidjeti po fotografijama od prošle godine). Imala sam toksično stanje uma i zahvalna sam što više nemam taj jebeni mentalni sklop", napisala je.

Ipak, Alexis je objavila i da je na putu oporavka te da je dobro sad.

"Sad sam zdrava i mogu pojesti cijeli obrok bez da se osjećam krivom zbog toga. Vježbam jer to volim, a ne da bih kaznila sebe. Morala sam se odvojiti od onog što nije bilo dobro za mene i napraviti taj veliki korak prema samoprihvaćanju", napisala je.

Njezini je fanovi ohrabruju da podijeli cijelo svoje iskustvo s javnošću, budući da se među 8.8 milijuna pratitelja koliko ih ima na Instagramu sigurno nalaze djevojke kojima bi pomoglo saznanje da nisu jedine ni same u problemima s kojima se nose. Manekenka je objavila da radi na "pronalaženju kanala putem kojih bi podijelila cijelu svoju priču".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.