Let 3 se vraća na poprište zločina

LET 3 potvrdio je svoj nastup na riječkoj Harteri, na kojoj je prije dvije godine nastao sada već legendarni live DVD "Živa pička" koji maštoviti glazbenici i dalje promoviraju. Povratak na mjesto zločina, na pozornicu njihovog najdražeg festivala kojeg su prošle godine pratili iz gomile, donosi Letovce u sasvim novom ruhu, barem ako je suditi prema najavama organizatora.

Letovci na Harteri planiraju izvesti nešto što još nismo doživjeli - osim glazbenih vratolomija dečki pripremaju i obogaćeni scenski performans koji uključuje mađioničare, trikove, robote, čepove, goste i tko zna što sve ne...

Prije dobre glazbe i odlične produkcije, treba spomenuti da su Let 3 marketinški iznimno osviješteni - pametno doziraju svirke, a kad se odluče uveseliti nas svojim nastupom, učine to zaista vrhunski, stoga ne sumnjamo da će početkom lipnja zapaliti riječku tvornicu papira. Koncerti ovog benda potvrđuju davno izrečenu tezu da grupi Let 3 možemo biti zahvalni jer domaću rock scenu podiže na višu razinu. Nakon dvadeset godina, još uvijek zaslužuju taj kompliment - glazbom, pojavom i zavidnom produkcijom, kao znakom zahvale publici za tolike godine vjernosti manifestiranom ispaljenim čepovima iz - guzica!

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.