Let 3 objavio video s privezanim Mrletom: Odvratna mi je ova pjesma, ŠČ je dobra

Screenshot: Facebook

NAKON što su objavili da su hakirani i dobivaju prijetnje te da pjesma Babaroga s kojom se natječu na Dori nije njihova, riječka grupa Let 3 objavila je novi video. 

"Niste nas shvaćali ozbiljno pa je Mrle najebao. Mi smo Let 3, fuck ŠČ", piše uz snimku na kojoj privezani Mrle zapomaže dok ga pile gađa jajima. 

🐥🐥🐥 EVO TI SAD!

🐥NISTE NAS SHVAĆALI OZBILJNO PA JE MRLE NAJEBAO 🐥 MI SMO LET 3, FU(K ŠČ 🐣🐣🐣 https://linktr.ee/mrlelet3

Posted by Let 3 on Monday, 15 January 2024

"Joj, riga mi se. Vi pilići ste odvratni. Fuj, gnjusni ste. Fuj, jebem vam mater gnjusnu. Fuj prevaranti, odvratni ste, to je menstruacija, to je kokošja menstruacija", viče Mrle dok ga pile gađa jajima i razmazuje ih po njegovom licu. 

"Papaj hrvatsko jaje", govori mu pile dok ga Mrle moli da prestane, a zatim kaže: "Mrzim piliće, mrzim Babarogu. Odvratna pjesma, ŠČ je dobra vibra. Prava vibra je ŠČ." 

Tvrdi da su hakirani

Podsjetimo, Damir Martinović Mrle oglasio se nakon što je pjesma Babaroga puštena na Hrvatskom radiju te priopćio da pjesma nije njihova te da je angažirao DORH. 

Nakon što je objavljen službeni spot za pjesmu Babaroga, ponovno se oglasio te rekao da dobivaju prijetnje: "Sve su nam hakirali! I dobivamo izuzetno sablasne prijetnje, ali je istraga u tijeku pa ne smijemo javno o tome previše. Samo ću reći da od nas traže da se odreknemo Leta 3 te nam prijete da nema više jebanja u guzicu, samo u pičku." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.