Lepa Brena progovorila o raspadu bivše države: "Svi su me mrzili jer sam Jugoslavenka"

Foto: Instagram

LEPA BRENA je za srpski Kurir progovorila o teškom periodu kojeg je prošla nakon što se početkom devedesetih udala za Bobu Živojinovića. Najveća zvijezda bivše države otkrila je da je raspad Jugoslavije ostavio teške posljedice na nju i njezinu karijeru i to zato što je ona bila i ostala - Jugoslovenka.

"Kad smo se Bobo i ja vjenčali, Lepa Brena je izbrisana s ovih prostora. Više nikome nisam bila potrebna i nikome nisam bila dobra. Zato što su se svi golubovi preletači odjednom identificirali sa svojom vjerom i nacionalizmom, a ja sam bila okačena na stup srama, kao najveća balkanska zvijezda, koja je imala popularnost kao Tito. Svi su željeli da me razvlače u blatu, da brišu đonove o mene, da mi izbrišu ime, sve što sam stekla. Nisam bila dobra u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj jer sam bila Jugoslavenka. Za mene je Jugoslavija predstavljala kozmopolitizam, to je bila država čijem se predsjedniku klanjao cijeli svijet”, rekla je Brena.

Pjevačica je iskreno priznala da se nikad ne bi vratila u doba najveće slave i kad bi mogla vratiti vrijeme, nikad ne bi željela biti popularna koliko je bila osamdesetih.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.