Leonarda Boban: Ruža je najmaženija i najpaženija beba

NAKON što su prije gotovo sedam mjeseci dizajnerica Leonarda Boban i njezin suprug, bivši nogometaš Zvone Boban, postali roditelji svog prvog biološkog djeteta, djevojčice Ruže, te izbivanja iz javnosti ljepše polovice slavnog para, Leonarda je sinoć u pratnji svojih dviju starijih kćeri, 13-godišnje Marije i četverogodišnje Marte, posjetila Dreft Fashion Week Zagreb.

"Cure su izašle na reviju, a dečki su ostali doma"

"Beba je super, svi uživamo. To je najmaženija i najpaženija beba, svi je ljube i maze", kazala nam je Leonarda. Saznali smo i da se o malenoj Ruži najviše brine starija seka Marija, ali je ipak mama ta koja se diže usred noći ako beba zaplače. Na reviju je, kaže nam Leonarda, stigla prvenstveno zbog Suzy. "Prvenstveno smo došle zbog Suzy koja mi je prijateljica, a i meni je ovo ovako nekakav prvi javni izlazak nakon rođenja Ruže", kazala je lijepa mama. "Ona je ostala s dečkima kod kuće, čuva ih teta. Muž je otputovao na nogometno prvenstvo, a mi cure smo izašle malo van", kaže Leonarda čije su kćeri prave zaljubljenice u modu, baš kao i mama. "Cure su prave cice mice, posebno starija".

"Radim po cijele dane, a narudžbe stižu kao lude nakon otvaranja studija"

U prvom smo redu zatekli i našeg poznatog dizajnera Luku Grubišića koji je na reviju stigao u pratnji djevojke. "Na žalost jučer nisam bio tu niti vidio radove mladih dizajnera, nemam vremena, na poslu sam od 6 ujutro do 11 navečer. Evo i sad sam došao direktno s posla", rekao nam je Luka čije su kreacije očito vrlo poželjna roba ovoga ljeta. "Radim po cijele dane, a još nisam ni počeo šivati za novu kolekciju. Imam jako puno narudžbi koje su stigle nakon otvaranja studija", dodaje Luka koji će i ljeto provesti radno. 

"Otići ću na 7 dana na Vis i na 3 dana na Hvar gdje dogovaram prodaju svojih majica. Ove godine će na rivi biti i Luka". Budući da je on izlagao na ovogodišnjem Cro-a-Porteru pitali smo ima li antagonizma među dizajnerima. "Nitko nije rekao da se svi volimo, ali ja svakome dam priliku i ne pričam protiv njega. Moj je stil potpuno drugačiji od drugih dizajnera", kratko je rekao Luka.

"Nisam šopingholičarka jer znam da sve što kupim moram sama platiti"

Sinoć smo na reviji zatekli i saborsku zastupnicu SDP-a, Milanku Opačić u jednom vrlo ležernom izdanju u kojem je, nažalost, ne viđamo toliko često. "Znam  nekada odjenuti i ovako nešto, ali onda uglavnom imam sako koji to malo prikrije, iako mislim da bi mi oprostili da ovako odjevena dođem u Sabor, mislim da ovo nije neprilična odjeća za to mjesto", osvrnula se na svoju lepršavu haljinu. 

Na reviju je, kaže nam, došla zbog Suzy Josipović čijoj se energiji divi, ali i zbog sebe. "Došla sam zbog Suzy koja ulaže silnu energiju u održavanje ovakvih revija, a budući da nisam dugo bila na jednoj, rekla sam da ću danas biti pravo žensko i otići pogledati nove kolekcije". Dodaje kako je vrlo atipična žena kada je riječ o šopingu. "Nisam tipična žena po tom pitanju jer znam da sve što kupim moram sama platiti. S druge strane, ne provodim sate u šopingu. Ako mi se nešto svidi u izlogu u prolazu, ući ću i kupiti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.