Leo Radeljak i "mama" Lambaša napustili Dikanovu ljetnu rezidenciju

DOLORES LAMBAŠA se u društvu Lea Radeljaka zaputila na kopno. Novopečenu obitelj fotografi su presreli na trajektu koji je s Brača, gdje Radeljakovi imaju ljetnikovac, plovio prema Splitu, gdje su Dikanovi pomladci vrijeme plovidbe kratili prelistavajući aktualne novine koje donosi dnevni tisak.

Međutim, jesu li Doly i Leo krenuli u Zagreb ili samo do Splita teško je pogoditi jer nas je glumica i novopečena Dikanova družica ljubazno zamolila da je ne smetamo dok je na odmoru, i obećala nam da će nam svoju ispovijest ljetne trač avanture dostaviti s prvim danima jeseni, kada za Dikanovu nevjestu odmor završi. "Ne mogu sada ništa komentirati, molim vas pustite me na miru da se odmorim, umorna sam", kaže Dolores i dodaje: "Možemo se čuti kad se vratim u Zagreb i na posao", kaže.

Tko sve žulja Doly?

A javnost i dalje zanima što bi još, osim onog što smo čitali u intervjuu koji je objavila na Indexovom blogeru, Dolores mogla reći, jer sigurni smo, od ove mlade dame možemo još štošta očekivati. Dok čekamo, prisjetimo se kako je Dolores nahvalila Dikana, kojeg je, kako kaže, čekala cijeli život te usput popljuvala Dikanovu bivšu šogoricu, Josipu Pavičić, ali i neke zvjezdice koje se nije usudila imenovati...

Ljutnja, sarkazam zloća i ogromni trbusi...


"Hrvati, pa i Srbi, veliki učenjaci, znanstvenici, magistri kod nas, bez obzira na svoju titulu, pripadaju ipak balkanskom prostoru i, primijetila sam, vole janjetinu i hektolitre vina. Oko 40-ih im vitalne funkcije naglo oslabljuju i ostaju im ljutnja, sarkazam, zloća i ogromni trbusi. Da sam na njihovom mjestu, ne bih ni ja voljela Josipa Radeljaka, nekako bi me žuljao", ispričala je Dolores.

Koliko često se repariraju silikoni?

A ispričala je Dolores i ovo: "Mark Cigoj, glavni urednik Arene, čovjek je koji je po Bogu obilježen. Znam da mora pisati takve članke, jer silikonske usne, grudi, vjeđe i ostali dijelovi tijela njegove supruge Josipe Pavičić Jo, koštaju i stalno ih treba reparirati".

"Oprostite mi na patetičnosti, ja sam žena"

Tko zna, dakle, što još možemo, kako je najavila, očekivati? Nemoguće je procijeniti, ali ne sumnjamo da će biti zabavno. Jer, kako to Doly često voli reći: "Oprostite mi na patetičnosti, ja sam žena i volim to biti", sigurno će i novi intervju biti u "patetičnom" stilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.