Legendarnog Boycieja iz Mućki oduševila dva Hrvata: "Vi ste potpuno ludi"

Foto: Milan Peh

PROŠLOG vikenda održana je izložba humanitarnog karaktera Sir David Jason And Friends Exhibition. Osim spomenutog Davida Jonesa, odnosno legendarnog Delboya iz Mućki, bili su tu i glumci iz serija u kojima je glumio Frostov pristup i Open all Hours. 

Među 1000 fanova koji su nazočili ovom događaju bili su i voditelj s Yammat FM-a Milan Peh te njegov prijatelj Sanjin Petrović.

Iako nije bilo lako doći do karata čija se cijena kretala od 450 kuna pa do više od 3200 kuna jer je server stalno padao nakon što su puštene u prodaju, Milan i Sanjin uspjeli su ugrabiti dvije karte nakon nekoliko sati.

"Mućke gledam otkad su se prvi put prikazivale kod nas u sklopu Programa plus u 80-ima, a dosad sam sigurno sve epizode pogledao 10-ak puta... Zadnji put je to bilo u proteklih mjesec dana da utvrdim gradivo prije odlaska u Englesku", kazao je Milan za Index. 

Jasonu je ovo bio prvi susret s fanovima, ranije se nije pojavljivao, kao ni Nicholas Lyndhurst koji glumi Rodneyja, kako ne bi ukrali svu pozornost, izjavili su jednom prilikom. 

"Imali smo priliku razgovarati s ostalim glumcima koji su došli, nažalost ne i s Jasonom jer se to moglo samo uz ulaznicu od 375 funti. Prisutni su bili Jasonovi kolege iz serija Open all hours i Frostov pristup te John Challis i Sue Holderness koji u Mućkama glume bračni par Boycieja i Marlene. S njih dvoje smo popričali nekoliko minuta i kada su čuli da smo samo zbog ovoga došli iz Hrvatske, nisu mogli vjerovati i bilo im je jako drago, a Challis je rekao: 'Vi ste potpuno ludi' i počeo se smijati", priča nam Milan. 

"Bilo je i ljubitelja Mućki iz Engleske koji su bili iznenađeni da je serija toliko popularna kod nas i da se još uvijek prikazuje, kao i da ima takve obožavatelje, a neki su nas čak i slikali da pokažu prijateljima", prisjeća se Peh s osmijehom.

Otkrio nam je kako danas nedostaje ovakvih serija uz koje se čovjek uvijek može dobro opustiti i popraviti si raspoloženje.

"No, zato su tu uvijek dobre, stare Mućke", zaključio je Milan za kraj razgovora. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.