Legendarni DJ objavio da ima rak: A nemam ni za stanarinu...

Foto: GoFundMe

DJ JOSE PADILLA otkrio je da ima rak debelog crijeva, a da si ne može priuštiti ni plaćanje stanarine.

Padilla, koji se smatra jednim od najlegendarnijih DJ-eva s Ibize, pokrenuo je GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstva te objavio kako je potpuno slomljen.

65-godišnjak rođen u Barceloni, poznat po svojim setovima uz zalazak sunca 1990-ih u Cafe del Maru na Ibizi, već je prikupio više od 24 tisuće eura, iako mu je cilj bio prikupiti 20 tisuća eura.

"Nažalost, imam loše vijesti. Prije nekoliko dana odveden sam u bolnicu i dijagnosticiran mi je rak debelog crijeva, a sad čekam operaciju. Moja situacija je vrlo loša. Potpuno sam slomljen nakon pet mjeseci bez prihoda i nemam načina ni da platim stanarinu pa vas ponizno molim za pomoć donacijama", napisao je.

Britanski DJ i glazbeni producent Peter Gooding odmah je donirao 100 funti. "Pozdrav, Jose, hvala ti za glazbu i pazi na sebe", napisao je. Osim brojnih DJ-eva, za njega su donirali i brojni fanovi. "Tvoja glazba mi je u srcu zauvijek. Ti si pravi zvuk i duh Ibize! Ostani jak i želim ti brz oporavak", poručio mu je jedan od fanova.

Jose se preselio na Ibizu iz Barcelone 1975. godine, a DJ u čuvenom baru Cafe del Mar postao je 1991. I dok su se neke od njegovih stvari našle u različitim kompilacijama, prvi album izdao je tek 1998. godine. Tri godine kasnije za drugi album dobio je nominaciju za latinski Grammy za najbolji instrumentalni album.

Tijekom godina svirao je na brojnim festivalima diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.