Lady Gaga uzvraća udarac - na tužbu odgovara protutužbom!

LADY GAGA zna da je napad najbolja obrana, pa na sudsku tužbu hitro odgovara protutužbom. Njen bivši producent Rob Fusari, s kojim je bila i u romantičnoj vezi, prošlog je tjedna digao protiv pjevačice tužbu tvrdeći da ima pravo na dvadeset posto prihoda od svih njenih nastupa i prodaje svih njenih proizvoda jer joj je baš on pomogao da postane slavna. No, njihova je suradnja prestala kad su prekinuli vezu, a njegovo ime je tada nestalo iz ugovora s diskografskom kućom, nije dobio naknadu za autorska prava njenih pjesama i nisu mu plaćeni obećani honorari.

No, Lady Gaga se odlučila žestoko boriti protiv njegove 23 milijuna funti teške tužbe. Pokerface je digla protutužbu u kojoj optužuje Fusarija da je želio iskoristiti njenu naivnost i silnu želju da postane pop-zvijezda. U petak 19. ožujka sudski su se suparnici našli na Vrhovnom sudu na Manhattanu gdje je pjevačica s odvjetnikom zatražila od suca da ugovor s Fusarijem proglasi "praznim i neprovedivim" zbog toga što je on u to vrijeme bio "bespravno zaposleni agent" koji je kršio određene zakone koji štite "neiskusne umjetnike".

Na to je Fusarijev odvjetnik odgovorio opisujući Gaginu protutužbu kao "jednu od najsmješnijih koje je u 30 godina prakse čuo". Na pomolu je očito sudska trakavica, a vrijeme će pokazati tko će iz silnih parnica izaći kao pobjednik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.