Lady GaGa povjerljivo: Ševim se sa cijelim bendom, i da, besramno uživam!

PJEVAČICA koja gotovo svakodnevno svojim kontroverznim izjavama šokira svijet, i ovaj tjedan posegnula je za provjerenim receptom i javnosti obznanila kako redovito spava sa svim članovima svojeg benda, i pritom besramno uživa. Njezinu izjavu, po običaju, prenijeli su svi svjetski tabloidi koji drže do svojeg ugleda, a Lady GaGa objasnila je kako joj je seks s bendom, s obzirom na to da nema dečka, najjednostavnije rješenje pitanja putenih užitaka.

"Ja sam žena koja nije u vezi i volim se dobro zabavljati. Spavam s dečkima iz benda jer je tako najjednostavnije", kaže. Lady GaGa dosad je pažnju medija plijenila priznanjem da ispod donjeg rublja krije i penis i vaginu, golišavim fotografijama, ekscentričnim ukusom za modu, ali i uspješnim hitovima poput "Poker Facea" i pjesme "Just Dance", koji se ni dan danas ne skidaju s top ljestvica i etera radijskih postaja.

"Na kraju turneje biti ću beskućnica"

Međutim, Lady GaGa priznaje i da je, unatoč silnoj lovi koju zarađuje, danas na rubu bankrota, i to ne prvi put. "Do sada sam već četiri puta bankrotirala. Menadžer me zbog toga hoće upucati. Sve što zaradim uložim u nastupe, tako da ću do kraja turneje možda biti beskućnica", ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.