Kralj Charles povukao neočekivan potez i prekršio želju svog oca Philipa

Foto: EPA

Kralj Charles III. miroljubive je prirode, što možemo vidjeti i prema njegovoj odluci da princa Harryja pozove na svoju krunidbu, ali i na ovogodišnje blagdane. Unatoč zlim komentarima, Charles je pružio ruku pomirenja i Meghan. Ali Harry i Meghan nisu jedini koje Charles pokušava vratiti u obitelj.

Ovog Božića kraljevskoj se obitelji ponovno pridružila i Sarah Ferguson, bivša supruga ozloglašenog princa Andrewa. Naime, Ferguson i princ Andrew rastali su se 1996. godine, no 2008. Ferguson se ponovno uselila bivšem suprugu. U deset razdvojenih godina bivša je supruga imala mnoštvo skandala, uključujući i prodaju nekih povjerljivih informacija, ali i skandaloznu fotografiju s nožnim prstima u ustima drugog muškarca.

Ta je fotografija zgrozila članove kraljevske obitelji, a posebno njezinog pokojnog svekra, princa Philipa, koji više nije htio biti u društvu Ferguson. Godine su prošle, a božićno vrijeme praštanja natjeralo je Charlesa da pozove Ferguson da im se pridruži.

Već je prošle godine Ferguson stigla na božićni ručak na imanje u Norfolku, a ove se godine pridružila svom bivšem suprugu princu Andrewu, kralju Charlesu i ostatku obitelji u njihovoj tradicionalnoj šetnji do crkve svete Marije Magdalene na imanju Sandringham.

"Sarah je uvijek bila bliska s kraljem Charlesom i voli ga, a sve se više zbližava s kraljicom Camillom", otkrio je jedan izvor za PageSix dodavši da je kraljevski par spreman obnoviti veze s Ferguson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.