Koncert u Šibeniku rasprodala za tri sekunde. Sad su u prodaji dodatne ulaznice

Foto: EPA

POČELA je Solar Power turneja u sklopu koje Lorde, jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, premijerno dolazi na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila 18. i 19. lipnja, a u prodaju se pušta dodatnih 20 ulaznica po danu, objavio je organizator koncerta, agencija LAA.

Oba koncerta u Šibeniku su rasprodana prošlog lipnja u jednom danu (točnije za tri sekunde), u izrazito smanjenom kapacitetu i uz dostupnih svega 1070 ulaznica po danu. Nakon produkcijskih mjerenja i rasporeda pozornice i scenografije u prodaju se pušta dodatnih 20 ulaznica po danu. Prodaja kreće u petak, 3. lipnja, a cijena je 380 kn.

Turneja koja već kruži SAD-om po arenama i amfiteatrima, posebna je zbog pomno biranih lokacija koje Lorde želi posjetiti, a riječ je o najboljim koncertnim pozornicama svijeta. Tako se šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

Majka joj je dalmatinskih korijena

Na oba ekskluzivna koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila Novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, podsjetit će na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma i predstaviti novo studijsko izdanje Solar Power.

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađi izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Od kada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s najvećim hitom godine Royals, Lorde pomiče granice alter popa i ostaje na vrhu stalno igrajući po svojim pravilima. Uopće ne koristi društvene mreže, promotivno se rijetko pojavljuje te između albuma uzima pauze koje traju tri do četiri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.