"Konačno dobar promo video": Reklama Turističke zajednice Kvarnera je hit

Screenshot: YouTube

TURISTIČKA zajednica Kvarnera objavila je promo video pod nazivom "Posjeti Kvarner - snimi svoj film", koji je, čini se zasad, pun pogodak.

Scenarij prati location managera koji iz stranih filmskih kompanija dobiva zahtjeve za veoma specifične lokacije - i sve ih bez problema pronalazi na Kvarneru. "Svaka aktivnost i ambijent koji poželite može se pronaći na Kvarneru...", poruka je promo videa, koji je u 10 dana pregledan oko 20 tisuća puta.

"Konačno dobar promo video"

Maštovit promo video, u kojem jednu od uloga igra i Zijad Gračić, oduševio je i one koji nisu navikli na puno od Hrvatske turističke zajednice.

Paul Bradbury, Britanac koji od 2003. živi u Hrvatskoj i neumorno promovira hrvatske prirodne ljepote te čovjek koji bez zadrške kritizira rad Hrvatske turističke zajednice, na svom portalu Total Croatia News objavio je: "Konačno! Sjajan promo video Hrvatske turističke zajednice!"

"Pogledao sam PUNO službenih hrvatskih promo videa u 13 godina koliko pišem o hrvatskom turizmu, a jako malo njih je ostavilo dojam na mene. S tako lijepom zemljom i s toliko nevjerojatnog materijala za rad, teško je učiniti da video o Hrvatskoj izgleda loše, ali da bi se destinacija predstavila na inovativan i inteligentan način potrebno je ipak malo više mašte. Prije desetak dana to je uspjelo Turističkoj zajednici Kvarnera", napisao je pohvalivši ovaj projekt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.