Kompletna njega travnjaka

Foto: Press

BUJAN i zelen travnjak san je svakog vlasnika vrta. Uljepšava okolicu i nudi udoban vanjski prostor za opuštanje i odmor. Održavanje travnjaka može biti težak zadatak za vlasnike velikih dvorišta. Asortiman proizvoda GARDENA smart osigurava savršeni travnjak i cvjetne gredice, te uštedu vremena I truda. Proizvodi smart dizajnirani su za učinkovito, praktično i automatizirano održavanje vrta.

Optimalno navodnjavanje

Prvi korak do lijepog travnjaka je osigurati dovoljnu količinu vode. Previše ili premalo vode može oštetiti travu i izazvati bolesti. Proizvod kao što je GARDENA smart Računalo za navodnjavanje pomaže učinkovitom navodnjavanju travnjaka. Priključite ga izravno na običnu vrtnu slavinu, instalirajte aplikaciju GARDENA smart i već možete kontrolirati raspored navodnjavanja, prilagoditi ga, a postoji i mogućnost  automatskog zaustavljanja u slučaju kiše. Uštedite vodu, vrijeme, novac i pobrinite se za zdrav travnjak. Za automatizirano navodnjavanje sustavu dodajte smart Senzor koji mjeri vlažnost tla i osigurava da se travnjak i biljke zalijevaju samo kada je to stvarno potrebno. smart Automatska pumpa za kuću i vrt osigurava korištenje kišnice ili vode iz bunara za ekonomično i ekološki prihvatljivo navodnjavanje vrta. Može se koristiti i za opskrbu vodenih uređaja u kući, a sve postavke mogu se jednostavno prilagoditi u aplikaciji GARDENA smart.

Foto: smart Računalo za navodnjavanje osigurava optimalno zalijevanje vrta i priključi se izravno na vrtnu slavinu.

Inteligentna košnja

Osim zalijevanja, za lijep travnjak važna je i pravilna košnja. GARDENA robotske kosilice smart SILENO olakšavaju košnju i osiguravaju uredan i njegovan travnjak. LONA™ Intelligence potpuno je nova tehnologija temeljena na umjetnoj inteligenciji koja stvara kartu vašeg vrta. Karta se prikazuje u GARDENA smart aplikaciji, koja korisniku omogućuje mnoge dodatne prilagodbe. Na virtualnoj karti vrta možete definirati pojedine površine i postaviti personaliziranu košnju. U svakom trenutku pratite lokaciju svog SILENO uređaja na karti vrta. Robotske kosilice GARDENA smart SILENO funkcioniraju I kod kosih nagiba do 35%, kao i uske vrtne površine. Robotske kosilice automatski se napajaju pomoću stanice za punjenje koja se može postaviti bilo gdje u vašem vrtu.

GARDENA smart SILENO može automatski prilagoditi učestalost košnje brzini rasta trave, omogućujući učinkovitu košnju prilagođenu vašem travnjaku. smart SILENO Life idealan je za veće vrtove od 750, 1000 do 1500 m2. Robotska kosilica detektira i upravlja uskim prolazima, a četiri kotača osiguravaju okretnost čak i u neravnim vrtovima. smart SILENO City idealan je za male urbane vrtove i površine do 500 m2. Kosi vaš vrt tiho, precizno, pouzdano i potpuno automatski, bez obzira na vremenske prilike.

Foto: smart SILENO Life s tehnologijom umjetne inteligencije LONA uči, mapira i prilagođava se individualnim vrtovima.

Kao i svi GARDENA smart uređaji, robotska kosilica GARDENA smart bežično komunicira sa smart komunikacijskim sučeljem instaliranim u vašem domu. GARDENA smart aplikacija omogućuje vlasniku da provjeri trenutni status svoje robotske kosilice u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Omogućuje resetiranje povezanih uređaja radi prilagodbe trenutnim vremenskim uvjetima ili pokretanje košnje kada je to potrebno.

Foto: Proizvodi GARDENA smart brinu za sve vrtlarske poslove, od košnje travnjaka do navodnjavanja vrta.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.