Kolinda objavila fotku s Jakovom ispred Slavoluka pobjede: "Pariz, vidimo se uskoro"

Foto: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Instagramu je objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem. Na fotki stoje zajedno ispred Slavoluka pobjede u Parizu, a u opisu objave piše: "Pariz, vidimo se uskoro."

Kolinda je nosila crne hlače i crnu majicu na kojoj piše "meow", a outfit je upotpunila maramom na crveno bijele kockice koju je zavezala oko vrata. Majice s "meow" natpisom bile su jako popularne uoči ovogodišnjeg Eurosonga na kojem je Baby Lasagna predstavljao Hrvatsku. "Koliko vas je lijepo vidjeti", "Prekrasan par", "Zajedno ste top", samo su neki od komentara ispod objave.

U Parizu je od početka OI-ja

Kolinda je s Jakovom u Parizu od otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Svakodnevno je pratila hrvatske olimpijce s tribina. Prošlog se tjedna pohvalila na Instagramu kako se družila sa španjolskim kraljem Felipeom VI. nakon što su hrvatski vaterpolisti pobijedili Španjolce u polufinalu Igara.

Dodijelila je medalju Sandri Elkasević i Barbari Matić. Pratila je tenisačicu Donnu Vekić, hrvatske vaterpoliste te slavila s Valentom Sinkovićem, koji je u Parizu proslavio 36. rođendan.

Bila na otvaranju Igara

U Parizu je od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Tada je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja. "Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportaši iz cijelog svijeta okupljaju se u gradu svjetlosti kako bi slijedili svoje snove i stvarali povijest. Idemo, Hrvatska", napisala je u opisu objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.