Kolege šokirane smrću zvijezde Black Panthera: "Slomljen sam, srce mi je puklo"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je svijet obišla vijest da je sa samo 43 godine preminula zvijezda Black Panthera Chadwick Boseman, brojni kolege i prijatelji na društvenim su se mrežama oprostili od njega i izrazili sućut njegovoj obitelji.

Od njega se oprostio i Marvel.

"Naša srca su slomljena, a naše misli su s obitelji Boseman. Tvoja ostavština će živjeti zajedno. Počivao u miru", napisali su na službenoj stranici.

I zvijezde Avengersa na društvenim se mrežama opraštaju od njega.

"Sve tragedije ove godine postale su dublje nakon tragičnog gubitka Chadwicka Bosemana. Kakav čovjek, kakav neizmjeran talent. Brate, bio si jedan od najvećih, a to je bio samo početak. Bog te voli. Počivaj u miru, Kralju", poručio je Mark Ruffalo koji je utjelovio Hulka.

"Slomljen sam. Ovo slama srce. Chadwick je bio poseban. Zaista originalan. Bio je jako posvećen i stalno znatiželjan. Toliko nevjerojatnih stvari tek je trebao stvoriti. Beskrajno sam zahvalan na našem prijateljstvu. Počivaj u miru, Kralju", napisao je Kapetan Amerika Chris Ewans.

"Ovo je pretužna vijest. Molimo se za njegovu obitelj. Svijet je izgubio nemjerljiv talent i veliku osobu", napisao je Chris Pratt.

"Nedostajat ćeš mi prijatelju. Ovo slama srce. Jedna od najljubaznijih i najiskrenijih osoba koje sam upoznao. Šaljem svoju ljubav i podršku tvojoj obitelji. Počivaj u miru", poručio je Chris Hemsworth.

Glumica Bri Larson napisala je da joj je srce slomljeno.

"Bilo je suđeno da Chadwick i ja budemo povezani, da budemo obitelj. Ono što mnogi ne znaju jest da je naša priča počela puno prije Black Panthera. Tijekom premijere podsjetio me na nešto. Šapnuo mi je da je on bio student koji me pratio kad sam dobila počasnu diplomu na sveučilištu Howard, na kojem je on studirao. I tu smo, godinama kasnije, kao prijatelji i kolege uživali u najveličanstvenijoj noći ikad", ispričala je glumica Angela Bassett.

"Kakva nježna, nadarena duša. Pokazao nam je svoju veličinu između operacija i kemoterapija. Hrabrost, snaga, moć potrebni za to... Tako izgleda dostojanstvo", poručila je Oprah Winfrey.

"Teško je čuti ovakvu vijest. Počivaj u miru brate. Hvala ti što si nas obasjao svojim svjetlom i podijelio svoj talent sa svijetom", napisao je Dwayne Johnson.

"Brutalan gubitak, počivao u miru#, poručio je Ryan Reynolds.

"Počivaj u miru, kralju. Neka 2020. ide kvragu", napisao je Lebron James.

"Istinska moć Chadwicka Bosemana bila je veća od ičeg što smo vidjeli na ekranu. Od Black Panthera do Jackieja Robinsona, inspirirao je generacije i pokazao im da mogu biti sve što žele, čak i superjunaci. Jill i ja molimo se za njegove voljene u ovom teškom trenutku", poručio je Joe Biden.

"Nedostajat ćeš mi, brate po rođendanu. Uvijek si za mene bio svjetlost i ljubav. Bože moj, zauvijek...", napisao je kolega Don Cheadle.

"Ratnik svjetlosti do samog kraja. Istinski kralj. Bez riječi sam. Ustat će u svojoj moći", napisala je glumica Kerry Washington.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.